Velkommen‎ > ‎

Nyhedsbrev

Ved Hørsholm Musikforenings sidste koncert i 2018, der finder sted i Trommen tirsdag den 11. december kl. 19.30, kan man møde et ensemble, som ikke høres så ofte, nemlig en kvartet af fire saxofoner. Vi fik en smagsprøve på Jór Saxofonkvartet ved sidste års julekoncert. Nu får de en hel koncert i Trommen, hvor ny og ældre saxofonmusik blandes på charmerende vis. 

Jór Saxofonkvartet har sin base i Aarhus, og består af fire yderst talentfulde klassisk uddannede saxofonister. Alle fire er aktive solister og kammermusikere i flere forskellige sammenhænge, og de har spillet talrige koncerter i hele Europa, bl.a. i Norge, Sverige, Finland, Frankrig, Italien, Spanien, Slovenien, Rusland samt i Kina, Japan og USA. I efteråret 2017 var kvartetten i semifinalen i P2s Kammermusikkonkurrence. 

Kvartettens repertoire består af en bred vifte af musik inden for den klassiske genre, fra standardværker og transskriptioner til det helt nyskrevne og mere eksperimenterende. De mange facetter i ensemblets muligheder vises ved koncerten i Hørsholm, hvor programmet spænder fra transskriptioner af Domenico Scarlattis cembalosonater til et helt nyt værk af Thierry Eshaich (født 1965). Dertil et par nyere værker af Jean Rivier og David Maslanka, som regnes blandt hovednavnene i saxofonkvartet-litteraturen. 

Efter nytår fortsætter sæsonen med endnu tre spændende koncerter. Vi har desværre måttet ændre datoen for sæsonens sidste koncert med Nordic String Quartet og oboisten Eva Steinaa. Det bliver mandag den 29. april kl. 19.30 i Hørsholm Kirke.

Det er stadig muligt at blive medlem af Hørsholm Musikforening. Prisen for de resterende fire koncerter i sæson 2018-19 er 400 kr. Henvendelse ved indgangen til koncertsalen fra kl. 19.  

Gæstebilletter fås i Trommens billetsalg fra kl. 19. Pris: 150 kr. (incl. gebyr).

 


 

  

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                   

 

 

 

 

                                                                     

  

 

  


 

               

Comments