Velkommen‎ > ‎

Nyhedsbrev


Helene Blum & Harald Haugaard Band i Hørsholm Musikforening

 

Helene Blum & Harald Haugaard Band er et af de mest efterspurgte ensembler blandt de mange unge nyfortolkere af den danske folkemusiktradition. Siden etableringen i 2008 har de turneret over hele Europa, Nordamerika og Japan, og tirsdag den 17. marts kl. 19.30 gæster bandet for første gang Hørsholm Musikforening ved en koncert i Trommen.

 

Helene Blum og Harald Haugaard blander nænsomt deres egne sange og kompositioner med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker fra den rige danske musikskat. Udover Helene Blum, sang og violin, og hendes ægtefælle Harald Haugaard på violin består bandet af cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek. Bandet er udsprunget af det kreative miljø omkring musikkonservatoriet i Odense, og musikerne kommer fra vidt forskellige musiktraditioner. Ved deres talrige koncerter, hvoraf de fleste spilles i udlandet, spiller de ligeså gerne i store koncertsale som Elbphilharmonie i Hamburg som i klubber, koncertkirker og på festivaler. De har modtaget mange priser som f.eks den europæiske folkemusikpris ”Eisener Eversteiner”, og de er travle ambassadører for dansk musik og kultur i udlandet.

 

Her i foråret 2020 har Blum & Haugaard udgivet deres første fælles album, som de vil præsentere ved koncerten i Trommen. Musikerne vil kommentere programmet fra scenen, så der er ikke trykt program eller programnoter til denne koncert. 

 

Gæstebilletter à 175 kr. kan købes i Trommens billetsalg fra kl. 19 eller på trommen.billetten.dk.

 

Før koncerten tilbyder restaurant ”Bøf og Bolle” i Trommen koncertmenu til en særpris på 75 kr. (Langtidsstegt kalveculotte med råstegte kartofler, svampesauce og salat). Bordbestilling: info@ejbylindhardt.dk 

 

  

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

Comments