Velkommen‎ > ‎

Nyhedsbrev

Andreas Brantelid med venner i Musikforeningen

Ved Hørsholm Musikforenings koncert i Trommen fredag den 7. februar kl. 19.30 kan man møde tre internationalt efterspurgte musikere, som her forenes i et kammermusikalsk sammenspil med Schubert på programmet. 

Den dansk/svenske cellist Andreas Brantelid debuterede allerede som 14-årig med Elgars cellokoncert sammen med DR Symfoniorkestret. Han har udgivet en række berømmede indspilninger og fremtræder som solist og kammermusiker ved koncerter og festivaler over hele verden. Andreas Brantelid spiller på en Stradivarius fra 1707.

Violinisten Benjamin Schmid er født i Wien, men vokset op i Salzburg, hvor han i dag er professor ved Mozarteum. Som solist har han gæstet orkestre som Wiener Philharmonikerne og Philharmonia Orchestra i London, og han er desuden en anerkendt jazzmusiker. Også han spiller på en Stradivarius fra 1718.

Pianisten Christian Ihle Hadland er født i Stavanger i Norge, og han blev internationalt kendt, da han i 2011 blev udnævnt til BBC New Generation Artist. Han optræder regelmæssigt i Wigmore Hall i London og ved prominente festivaler som Risør Kammermusikfestival og Festspillene i Bergen.

Siden 2018 har Andreas Brantelid samarbejdet med Christian Ihle Hadland som kunstneriske ledere af Kammermusikfestivalen i Stavanger, og her har trioen Schmid-Brantelid-Hadland bl.a. spillet samme program, som kan høres i Trommen - Schuberts to vidunderlige klavertrioer, opus 99 og 100.

Gæstebilletter kan købes i Trommens billetsalg eller bestilles på trommen.billetten.dk.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Comments