Velkommen‎ > ‎

Nyhedsbrev

Der venter publikum en stor musikalsk oplevelse, når den fremragende klavertrio TRIO CON BRIO gæster Hørsholm Musikforening onsdag den 17. januar kl. 19.30. Koncerten finder sted i Trommen, som Musikforeningen igen benytter som koncertsal efter et par års ”eksil” på grund af salens ombygning.

Trio con Brio består af de to søstre Soo-Jin Hong på violin, Soo-Kyung Hong på cello og Jens Elvekjær på klaveret, og det er intet mindre end et dansk ensemble på højeste internationale niveau. Trioen turnerer intensivt over hele verden og har modtaget en lang række priser for deres fornemme musiceren. Trioens medlemmer besidder fremtrædende poster i DR Symfoniorkestret og på Musikkonservatoriet i København, og ensemblet er i det hele taget en vigtig faktor i dansk musikliv. Det danske musikpublikum stiftede første gang bekendtskab med Trio con Brio i 2002, da den vandt førsteprisen i DRs Kammermusikkonkurrence.

Koncerten den 17. januar bliver et glædeligt genhør med trioen, som har besøgt Hørsholm Musikforening mange gange. Trioen fremfører to af triolitteraturens absolutte hovedværker, nemlig Schuberts elegante B-dur trio opus 99 samt Tjajkovskijs monumentale a-mol trio opus 50. Sidstnævnte trio står Trio con Brio særligt nær, og siden 2004, hvor de opførte den første gang, har de spillet den mere end 100 gange ved koncerter over hele verden!

Der er indgang til salen fra kl. 19.

Gæstebilletter til 150 kr. (incl. gebyr) kan købes i Trommens billetsalg. Det er også stadig muligt at tegne abonnement til sæsonens 3 sidste koncerter. Pris: 360 kr.

 

 

 

 

 

                                                                                                                   

 

 

 

 

                                                                     

  

 

  


 

               

Comments