Velkommen‎ > ‎

Nyhedsbrev nr. 2 2017-2018

Til medlemmerne 

 

Sæsonen starter i Hørsholm Musikforening

Musikforeningen indleder sin nye sæson med en koncert mandag den 4. september, hvor pianisten Amalie Malling og cellisten Morten Zeuthen spiller værker af Beethoven og Poul Rovsing Olsen. Det er to af landets mest erfarne og efterspurgte musikere, og de har begge besøgt Hørsholm Musikforening flere gange i forskellige musikalske sammenhænge. 

Amalie Malling begyndte allerede at spille klaver som 6-årig, og gennem årene har hun haft en omfattende koncertvirksomhed som solist og kammermusiker både herhjemme og i udlandet. Hun har altid haft en særlig forkærlighed for den nykomponerede musik, og en lang række komponister har dedikeret kompositioner til hende. Siden 1981 er Amalie Malling docent på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun har været med til at uddanne nogle af den nye generations store klaverpersonligheder. 

Morten Zeuthen har i mere end 20 år indtaget en central rolle i dansk musikliv og har turneret over det meste af verden som solist og kammermusiker. Ind imellem har han også krydset musikalske grænser, f.eks. med jazzfolk som Chick Corea, Kenneth Knudsen og Palle Mikkelborg. Morten Zeuthen var i en årrække koncertmester i Radiosymfoniorkestret, og som kammermusiker var han medlem af den navnkundige Kontra Kvartetten. Som professor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium er han leder af et frodigt internationalt cellomiljø. 

De to musikere har sammen en omfattende duo-virksomhed, der har ført til koncerter i bl.a. Carnegie Hall i New York, Wigmore Hall i London og Casals Hall i Tokyo. De har udgivet adskillige CD’er, bl.a. samtlige sonater for cello og klaver af Beethoven og Poul Rovsing Olsens værker for cello og klaver. 

Koncerten finder sted i Hørsholm Kirke kl. 19.30. Gæstebilletter til 150 kr. kan købes fra kl. 19. 

De medlemmer, der ikke har fået tilsendt et medlemskort, kan hente det ved indgangen. Det er også muligt at forny medlemskabet her – gerne med ”lige” penge (ordinært medlem 600 kr, unge under 30 år 300 kr). 

 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen

 

 

 

               

Comments