Velkommen‎ > ‎

Nyhedsbrev

Når Hørsholm Musikforening den 29. april runder sæsonen 2018-19 af, er det med hele fem af landets mest fremtrædende unge talenter på den klassiske musikscene. Koncerten finder sted i Hørsholm Kirke kl. 19.30.

Nordic String Quartet, der består af færøske Heidrun Petersen og danske Mads Haugsted Hansen på violiner, svenske Daniel Eklund på bratsch og danske Lea Emilie Brøndal på cello, er sidste skud på stammen af fremragende unge kvartetter, der er kommet ud af konservatoriernes solistklasser de senere år. Eva Steinaa markerede sig overbevisende i toppen af dansk musikliv, da hun som bare 20-årig vandt pladsen som 1. solooboist i DR Symfoniorkesteret. De fem har ved flere lejligheder optrådt sammen, og ved koncerten i Hørsholm Kirke byder de på to dejlige kammermusikværker i fællesskab: Mozarts elskede obokvartet KV 370 samt Gerald Finzi`s ”Interlude” for obo og strygekvartet opus 21. Efter pausen spiller Nordic String Quartet Sibelius’ strygekvartet ”Voces Intimae”opus 56. 

Klangen af obo og strygere sammen kan noget helt særligt, og musikforeningen glæder sig til at præsentere disse yderst talentfulde unge musikere i kirkens skønne akustik. NB! Bemærk ændring af den oprindelige dato fra sæsonfolderen!

Gæstebilletter kan købes ved indgangen fra kl. 19. 

Hørsholm Musikforening siger med denne koncert tak for i år til alle vore medlemmer og gæster. Vi glæder os til at se jer igen til næste sæson, hvor vi kan byde på endnu en perlerække af store musikalske oplevelser! Vel mødt! 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 

Comments